Leanheat etsii kehittäjiä (Senior Developer)

Kirjoittanut by on joulu 2, 2014 | Ei kommentteja

rekrytestiSenior Developer

Työskentelet osana ketterää tiimiämme kehittäen vaativia toiminnallisuuksia SaaS-pohjaisiin tuotteisiimme. Kokemuksestasi ja mielihaluistasi riippuen tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana kehitys- tai palvelutiimiämme. Työskentelemme tehokkaasti erinomaista työn laatua tavoitellen. Olet sitoutunut jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen ja odotat muilta samaa.

Pandialla ja Leanheatilla vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Voit vapaasti valita, mitä työkaluja käytät ja sinulla on suuret vaikutusmahdollisuudet työnkuvaasi ja ennen kaikkea koko firman tulevaisuuteen. Pikkufirman vapaa ja mutkaton ilmapiirimme tarjoaa esim. suuriin korporaatioihin tottuneelle jotain aivan erilaista.

Lue lisää Pandian rekrytointisivustolta »

Kirjoita kommentti