Kiertävä LVI-sankari – tule meille töihin!

Kirjoittanut by on tammi 20, 2015 | Ei kommentteja

rekrytestiKiertävä LVI-sankari

Pandian avulla mitataan ja johdetaan yli 100 000:n kerrostaloasunnon taloutta. Leanheat-hankkeessa optimoimme tämän lisäksi myös energian kulutuksen! Asiakkaamme säästävät avullamme yli 20% energialaskussa, joka tarkoittaa Suomen tasolla kokonaisen ydinreaktorin tuotantoa. Tämä kaikki tehdään maailmaa mullistavalla mittaroinnilla, jonka pohjalta paikallistamme kerrostalojen lämmitysjärjestelmien epäkohdat, kuten puutteet perussäädöissä.

Sinun tehtäväsi on tunnistaa upouuden Leanheat-järjestelmän avulla lämmitysongelmia ja niiden syyt, käydä paikan päällä tekemässä pieniä korjaus- ja säätötoimenpiteitä ja lopulta seurata miten kävi. Teet siis kokonaisvaltaista työtä ongelmien etsimisestä tehtyjen toimenpiteiden seurantaan asti ja näet erittäin konkreettisella tavalla oman työsi tulokset. Samalla pääset työskentelemään teknologisen kehityksen tsunamiaallon harjalla ja alentamaan suomalaisten hiilijalanjälkeä.

 

Lue lisää Pandian rekrytointisivustolta »

Kirjoita kommentti