Kiertävä LVI-sankari – tule meille töihin!

Kirjoittanut by on loka 19, 2015 | Ei kommentteja

rekrytesti

Leanheatin avulla asiakkaamme saavat entistä paremmat asumisolosuhteet ja samalla säästävät yli 20% energialaskussa. Leanheatin lupaukset lunastetaan maailmaa mullistavalla mittaroinnilla ja Big Data -analysoinnilla, jonka pohjalta paikallistamme kerrostalojen lämmitysjärjestelmien epäkohdat, kuten puutteet perussäädöissä.

Tehtäväsi on tunnistaa upouuden Leanheat-järjestelmän avulla lämmitys- ja ilmanvaihto-ongelmia ja niiden syitä, käydä paikan päällä tekemässä pieniä korjaus- ja säätö-toimenpiteitä sekä seurata toimenpiteistä saatuja tuloksia. Pääset mukaan rakentamaan huippuluokan kenttäorganisaatiota, joka laittaa Suomen kiinteistöt kuntoon. Työssäsi hyödynnät huipputeknologiaa ja pelastat ympäristöä vähentämällä rakennusten energiankulutusta ja siten hiilijalanjälkeä.

 

Lue lisää Pandian rekrytointisivustolta »

Kirjoita kommentti